Vanwege aanhoudende groei en om onze ambities de komende jaren op de juiste manier vorm te kunnen geven hebben we besloten om onder de naam MrHostman verder te gaan.

Meer mogelijkheden, betere service

Het dienstenpakket is sterk uitgebreid door naast ‘standaard’ webhosting andere ICT diensten aan te bieden. Wij hebben de beschikking over een nieuw serverpark met nieuwe webapplicaties en state-of-the-art cloud diensten. Hierdoor zijn wij in staat onze bedrijfsprocessen efficiënter in te richten en verder te professionaliseren, waardoor wij u nog beter van dienst kunnen zijn. Het gemak voor onze klanten staat voorop.

MrHostman

Bij meer mogelijkheden en een betere service hoort een nieuwe pakkende bedrijfsnaam.
MrHostman levert diensten, producten en oplossingen in de IT. MrHostman is ‘Master’ in Managed Webhosting.

Onze expertise wordt verwelkomd door bedrijven actief in o.a. het MKB, universiteiten, scholen en natuurlijk particulieren. MrHostman kenmerkt zich door een grote inzet voor duurzame relaties en hoge mate van flexibiliteit.

Maatschappelijk betrokken

MrHostman is een maatschappelijk betrokken onderneming, zo is het datacenter, waar onze servers zijn ondergebracht 100% CO2-neutraal. Er wordt volledig gebruik gemaakt van 100% groene stroom. Bovendien komen ANBI gecertificeerde organisaties in aanmerking voor onze dienstverlening tegen een gereduceerd tarief.