Skip to main content

Referenties Wat vinden klanten van MrHostman?

Melania ondersteunt kleinschalige economische projecten van vrouwen in Azië, Afrika en Zuid Amerika. Melania is een ervaren vrijwilligersorganisatie gericht op ontwikkelingshulp.

Het doel van Melania is de economische en sociale positie van de allerarmste vrouwen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika te verbeteren. Dit doen we door vrouwen in contact te brengen met individuen en groepen in Nederland die hen willen ondersteunen bij het opzetten van kleinschalige initiatieven.

De belangrijkste uitgangspunten hierbij zijn dat:

  • de projecten door de vrouwen zelf bedacht en opgezet worden
  • alle gelden rechtstreeks naar de projecten gaan
  • uitwisseling plaatsvindt over de voortgang van de projecten
  • er plaatselijke contactpersonen aanwezig zijn om de verloop van projecten te bewaken

De website van Melania Ontwikkelingssamenwerking wordt al vele jaren gratis verzorgd door BB Hosting (vanaf 2014 MrHostman). Het was altijd een constructieve en fijne samenwerking. Het probleem was nog niet gemeld of het was al opgelost. BB Hosting gaat nu verder onder de naam MrHostman. Deze organisatie wil Melania dezelfde dienstverlening geven als BB Hosting voorheen deed. Wij zijn MrHostman daar zeer dankbaar voor en hopen op een voorzetting van de prettige samenwerking. We wensen Hans en Joost veel succes met hun nieuwe organisatie.

Link: http://www.melania.nl

Stichting Los Cachorros zet zich in voor straatkinderen van 6 tot 18 jaar in Peru. Vaak zwerven zij op straat vanwege armoede, geweld of misbruik thuis. Via straatwerk, opvang, psychosociale hulp en onderwijs begeleidt Los Cachorros deze kinderen van de straat terug naar familie of naar een toekomst op eigen benen.

Persoonlijke aandacht en liefde staan centraal. Los Cachorros zorgt ervoor dat de kinderen weer kind kunnen zijn en geeft hen kennis, vaardigheden en vertrouwen mee voor de toekomst!

MrHostman verzorgt verzorgt al jarenlang webhosting en de mailaccounts voor vrijwilligers en het bestuur. 

Link: http://www.loscachorros.nl

Stichting Growing Air Foundation is een kleine non-profit, met ANBI status, geregistreerd in Amsterdam. Het doel van deze stichting is het herstellen van regenwouden waar dan ook ter wereld en het beschermen van regenwouden wereldwijd. De Growing Air Foundation gelooft heilig in het idee van een dubbelzijdig zwaard tegen klimaatverandering, namelijk: Het herstellen van alle regenwouden wereldwijd en het gebruik van duurzame energie. Er wordt veel aandacht besteed aan duurzame energie maar, helaas, weinig aandacht wordt besteed aan herbebossing. Die leemte vult Growing Air Foundation aan.

Klik hier voor de projecten: http://www.growingairfoundation.org/projects/

Onze visie is een compleet duurzame aarde met gezonde regenwouden en daarom hebben wij van de Growing Air Foundation juist voor Mr. Hostman gekozen, een duurzame hostingbedrijf in alle opzichten met een geweldige klant vriendelijkheid en een warm onthaal! Beter kan het gewoon niet!

MrHostman biedt gratis webhosting en mailaccounts ter ondersteuning van de stichting. Hiernaast zal de website zoveel mogelijk bijgehouden worden door een van onze medewerkers.

Link: http://www.growingairfoundation.org