Skip to main content

CloudFlare CDN

Een Content Delivery Network zorgt er voor dat je “statische” content wordt ge-cached, en daardoor sneller wordt geladen. Je content wordt verspreid over datacenters over de hele wereld. Iemand uit Nederland krijgt de data voorgeschoteld van de server in Amsterdam, en iemand uit Los Angeles krijgt data van een server in Los Angeles. Dit maakt je website veel sneller. Omdat gebruikers niet meer direct de content ‘leest’ vanaf onze webserver, maar dit altijd via CDN loopt is het hierdoor ook zeer veilig. Veel bedreigingen worden hiermee weggenomen.

MrHostman verzorgt CloudFlare CDN Webhosting

Verhoog de veiligheid, snelheid en beschikbaarheid met CloudFlare CDN.

 

Dankzij CloudFlare kan iedere website dezelfde snelheid en beveiliging genieten als de internet giganten, zonder het bijbehorende budget.

 

MrHostman is een professional hosting partner van CloudFlare, een internet performance en beveiligingsbedrijf. In het kort is het motto van CloudFlare eenvoudig: “Wij maken iedere website twee keer zo snel en beveiligen hem tegen een breed scala aan bedreigingen”.

 

Vandaag de dag maken honderdduizenden websites – van persoonlijke blogs tot websites van de Fortune 500 bedrijven tot landelijke overheden – gebruik van CloudFlare om hun websites sneller en veiliger te maken. Met ruim 65miljard page views, meer dan Amazon, Wikipedia, Twitter, Zynga, AOL, Apple, Bing, Ebay, PayPal en Instagram bij elkaar, gaat ruim 25% van al het internet verkeer door het netwerk van CloudFlare. Ben je geïnteresseerd in CDN Hosting van CloudFlare?

 

MrHostman regelt het voor je. Welk hostingpakket je ook afneemt. Klanten die Managed Hosting afnemen worden standaard voorzien van CloudFlare CDN.

 

Verbeter de bereikbaarheid en veiligheid van jouw website voor slechts € 19,- excl 21% BTW (eenmalige set-up CloudFlare CDN en advies voor jouw website)